martes, 31 de mayo de 2011

PUIG, UN HOME PERILLÓS

El conseller d'Interior, Felip Puig mostra incompetència política. Encara, no entén que el moviment 15-M no constitueix un perill per als ciutadans i els béns de la ciutat. El conseller té poca capacitat d'escoltar quan els portaveus i els que participen parlen de la seva filosofia no violenta i del seu mètode de resistència passiva. Però tampoc té ulls per veure que la compleixen.

S'ha inventat una netejada que finalment s'ha traduït en una vulgar confiscació per part de la conselleria de bens privats. No vol veure la ferocitat amb què va actuar la policia. No diu res de com van haver-hi 121 ferits sense que hi hagués enfrontament. El conseller Puig ni es molesta en mostrar imatges que demostrin la violència dels participants, segon ell, contra els mossos d'esquadra.

Nega la realitat com ho fan les autoritats de règims no democràtics quan reprimeixen als ciutadans que protesten per les seves condicions de vida. Puig s'ha equivocat: la netejada, una provocació perquè "els indignats" reaccionessin de forma violenta, no li ha resultat. Amb la resistència passiva no ha pogut justificar un desallojament i amés a més ha desbordat la seva mentalitat repressora amb la que va actuar.

Ara, després de cinc dies dels succés, Puig és com si parlés sol, sense ningú darrere. Està com fora de sí i de la realitat. És com un boig. És curiòs i fins i tot divertit a vegades, però es tracta del responsable de la policia, de la seguretat dels ciutadans. Així, el conseller d'Interior s'ha convertit en un perill per a la seguretat pública.

No hay comentarios:

Publicar un comentario